Članstvo

Redni člani društva so lahko osebe, ki so konservatorji, restavratorji ali drugi delavci s področja varstva naravnih vrednot in kulturne dediščine. Status častnega člana društva se lahko podeli osebi z izrednimi zaslugami za razvoj stroke, varstvo naravnih vrednot in kulturne dediščine ali za delo v društvu. Podporni člani so lahko pravne ali fizične osebe, ki podpirajo dejavnost in cilje društva zaradi svojih ljubiteljskih, poslovnih oz. sorodnih poklicnih interesov in zato želijo sodelovati pri delu društva.

ČLANARINA

Redni član: 25, 00 EUR
Upokojenec ali študent: 15,00 EUR
Podporni član: 125,00 EUR
Prispevek za izdelavo kartice: 5, 00 EUR

Strošek članarine in/ali izdelave nove članske izkaznice lahko poravnate osebno na dogodkih ali pa preko TRR, ki je odprt pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0001 9039 022. Pri namenu plačila prosimo napišite: letna članarina SKD in ime člana. O nakazilu nas prosim obvestite po elektronski pošti in zraven pripišite prevzemno mesto ali poštni naslov.

VPIS

Vpis je mogoč z izpolnitvijo pristopne izjave in plačilom članarine in izdelavo kartice. Za izdelavo nove izkaznice je potrebno priložiti fotografijo (priporočena klasična dimenzija 3,5 x 4,5 cm).
Podpisano pristopno izjavo in fotografijo pošljite na naslov:
Slovensko konservatorsko društvo, Poljanska 40, 1000 Ljubljana ali na e-mail: info@s-kd.si

PRISTOPNA IZJAVA